Om os

Hvem er vi?

Handelsvirksomheden Elite Trading A/S tilbyder sourcing- og importaftaler til det danske mellemhandelsmarked. Fra vores kontor i Odense samarbejder vi tæt med en række større kunder på det danske business-to-business marked.

Hos Elite Trading A/S er vi fokuserede på den langvarige og gensidigt udbytterige kunderealation. Vi tror på at dyder og omhu, omhyggelighed og dokumentation til stadighed er relevante i sourcing- og importøjmed.

Vi har et skarpt fokus på kvalitetsstyring, så vores kunder er sikret samme kvalitet – hver gang. Vi tror også på at det er muligt at levere et produkt hvor en fornuftigt pris, det rette materialevalg og tiltalende design går hånd i hånd. Alle importerede produkter overholder naturligvis de til enhver tid gældende EU-standarder og krav.

Hvad er vores værdier?

Omhyggelighed – Hos ELite Trading A/S har vi fokus på detaljen. Vi ved at nøglen til at skabe et succesfuldt gensidigt udbytterigt samarbejde, forrdrer at vi konstant er årvågne og omstillingparate.

Kvalitetsfokus – For os er en kvalitet en æresag. Gennem en omfangsrig producent- og egenkontrol gør vi alt for at leve op til de forventninger både vi, og vores kunder har til kvaliteten af  vores produkter.

Tillid – Det er essentielt at vore kunder kan stole på os – og vi kan stole på dem. Det er vores klare holdning at det gode samarbejde mellem vore kunder og os beror på gensidig tillid.

Tilgængelighed – Det er vigtigt at vi er kontaktbare når vores kunder har behov for sparring. Alle vore kunder får derfor tildelt deres egen kontakperson. 

Samarbejde – Vi tror på at de bedste resultater opnåes når vores kunders specifikke ønsker og vores erfaring går op i en højere enhed.

Luk menu
×

Kurv